黑蒜鮑魚燉雞湯

黑蒜鮑魚燉雞湯

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 人份

Składniki

準備食材
  • 1000 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊
    400 克
黑蒜鮑魚燉雞湯
  • 黑蒜頭 (4 粒黑蒜瓣,不需去皮)
    4 - 5 粒
  • 約一片
    4 克
  • 蒜頭 去皮
    12 克
  • 1600 克
  • 白胡椒粒
    1 小撮
  • 帶殼鮑魚 將外殼刷洗乾淨,去除內臟
    65 克
  • ¾ - 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 445.9 mg
Białko 13.1 g
Kalorie 673.5 kJ / 161 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...