Urządzenia i Akcesoria
黑蒜鮑魚燉雞湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 人份
Składniki
準備食材
-
水1000 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊400 克
黑蒜鮑魚燉雞湯
-
黑蒜頭 (4 粒黑蒜瓣,不需去皮)4 - 5 粒
-
薑 約一片4 克
-
蒜頭 去皮12 克
-
水1600 克
-
白胡椒粒1 小撮
-
帶殼鮑魚 將外殼刷洗乾淨,去除內臟65 克
-
鹽¾ - 1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
445.9 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
673.5 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
五星鍋物
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan