![Steamed Whole Fish Steamed Whole Fish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/945ccac9-04b4-4336-9eb4-92c5c9ca43b8/Derivates/56452623-b744-439a-9f80-209bc2500249.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 baby bok choy, cut in half lengthwise
- 1 whole fish, gutted, cleaned (approx. 24 oz)
- 2 tangerines, sliced, plus extra, halved and sliced, to garnish
- 2 green onions, cut into pieces (2 in.)
- ½ oz ginger, peeled, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 dried red chilies, stems removed
- ½ oz sesame oil
- 2 tbsp fermented black bean paste
- 3 oz tangerine juice
- 22 oz water, divided
- chopped cilantro, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 461 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 dk
Stir-Fried Vegetables
15 dk
Shrimp in Garlic Sauce
25 dk
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 dk
Thai Fish Curry
50min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Sambal Petai Prawns
20min
Curry Fish
35min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55 dk
Thai Steamed Fish With Lime
30 dk
Basque Burnt Cheesecake
3h 10 min