Urządzenia i Akcesoria
Steamed Whole Fish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
baby bok choy cut in half lengthwise3
-
whole fish, gutted, cleaned (approx. 24 oz)1
-
tangerines sliced, plus extra, halved and sliced, to garnish2
-
green onions cut into pieces (2 in.)2
-
ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
garlic cloves2
-
dried red chilies stems removed2
-
sesame oil½ oz
-
fermented black bean paste2 tbsp
-
tangerine juice3 oz
-
water divided22 oz
-
chopped cilantro to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
461 mg
Białko
22 g
Kalorie
1046 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Steamed Fish Fillets
25 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Mantou Buns with Soya Milk
1 godz. 35 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Sardine Sandwich Spread
5 min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55 min
Egg Drop Soup
45 min
Thai Fish Curry
50 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min