Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
small littleneck clams24 oz
-
water divided42 oz
-
salt divided, plus extra to boil pasta2 tsp
-
fresh parsley, leaves only cleaned and dried (approx. 25 sprigs)½ oz
-
fresh baby artichokes quartered, outer spikes removed3
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh mushrooms sliced10 ½ oz
-
spaghetti10 ½ - 16 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
1506 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italian Pasta
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Lemongrass Chicken Soup
50 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Lemonade
5 min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1 godz. 40 min
Creamy Pasta with Peas
25 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Egg Drop Soup
45 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Summer seafood soup
45 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Stir-Fried Vegetables
15 min