Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
small littleneck clams24 oz
-
water divided42 oz
-
salt divided, plus extra to boil pasta2 tsp
-
fresh parsley, leaves only cleaned and dried (approx. 25 sprigs)½ oz
-
fresh baby artichokes quartered, outer spikes removed3
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh mushrooms sliced10 ½ oz
-
spaghetti10 ½ - 16 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
1506 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italian Pasta
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 godz. 35 min
Mantou Buns with Soya Milk
1 godz. 35 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Cioppino
55 min
Steamed Whole Fish
45 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Tom Yum Goong
30 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Chicken porridge with century egg
30 min