西班牙番茄冷湯

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 人份

Składniki

  • 特級初榨橄欖油
    150 克
  • 塞拉諾火腿 (西班牙火腿) (Serrano ham),切塊
    100 克
  • 蒜頭
    1 - 2 粒
  • 番茄 熟,切塊
    1000 克
  • 1 茶匙
  • 隔夜白麵包 或麵包粉
    150 克
  • 紅酒醋
    30 克
  • 4 顆
  • 至主鍋內的1 公升 指示線

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1074.3 mg
Białko 13.6 g
Kalorie 1799.2 kJ / 430 kcal
Tłuszcz 30.8 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie