Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowe ciastka z kawałkami czekolady
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
20 sztuk
Składniki
-
250 g mąki ryżowej (patrz wskazówka)
-
70 g cukru
-
100 g masła pokrojonego na kawałki
-
2 jajka
-
½ łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
-
100 g groszków z gorzkiej czekolady
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
131.7 kcal /
550.9 kJ
Białko
1.5 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
16.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
36.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM6)
30 min
Sałatka z chrupiącym ryżem i łososiem (TM6, TM7)
2 godz. 5 min
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
4 min
Klopsiki z ciecierzycy w sosie pomidorowo-paprykowym z kaszą kuskus i pieczonymi warzywami (TM5)
25 min
Krem pistacjowy
37 min
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3 godz. 40 min
Świąteczne trifle piernikowe
2 godz. 30 min
Solone zakręcone ziemniaki na patyku (TM6)
10 min
Pistacjowa matcha latte
20 min
Chrupiące paluszki z kurczaka (goujons)
40 min
Ciasteczka owsiane z żurawiną i pestkami dyni
50 min
Sorbet z mrożonych owoców
5 min