
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Socle de miettes
- 30 g de beurre non salé
-
45
g de biscuits Graham
lub 45 gramme biscuits - 30 g noisettes (par exemple, noisettes, noix, pistaches, amandes)
-
30
g de cassonade
lub 30 g miel
Remplissage
- 60 g de sucre
- 300 g de fromage à la crème
- 60 g de crème à fouetter, 30-40 % de matières grasses
-
1
c. à thé d'extrait naturel de vanille
lub 1 ½ c. à thé de sucre vanillé - 1 pincée de sel
- 2 œuf de gros calibre
- 395 g eau
Garniture
- 200 g fruits rouges frais variés frais ou congelés
- 45 g de sucre selon le goût
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 423.6 kcal / 1772.2 kJ
- Białko
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Węglowodany
- 32.5 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.5 g
- Sód
- 287.1 mg