Crème pâtissière japonaise
TM6

Crème pâtissière japonaise

( Brak ocen )

Składniki

  • 7 jaune d'œuf de gros œufs
  • 100 g de sucre
  • 45 g farine à pâtisserie
  • 500 g de lait entier
  • ¼ de gousse de vanille uniquement des graines
    lub 1 c. à thé extrait naturel de vanille
  • 30 g beurre non salé coupée en morceaux

Wartości odżywcze
na 1 AMAN delete test
Kalorie
58.6 kcal / 245.3 kJ
Białko
1.5 g
Tłuszcz
2.9 g
Węglowodany
6.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
12.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy