Crème pâtissière japonaise

Crème pâtissière japonaise

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
24 AMAN delete test

Składniki

  • 7 jaune d'œuf de gros œufs
  • 100 g de sucre
  • 45 g farine à pâtisserie
  • 500 g de lait entier
  • ¼ de gousse de vanille uniquement des graines
    1 c. à thé extrait naturel de vanille
  • 30 g beurre non salé coupée en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 AMAN delete test

Kalorie 58.6 kcal / 245.3 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 2.9 g
Węglowodany 6.7 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 12.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...