Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de fruits frais variés (fruits rouges ou mangue par ex.), à température ambiante, coupés en morceaux
- 75 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 429.8 kJ / 102.8 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 23.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de fraises
1 godz. 5 min
Sucre glace
5 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Crème brûlée
2u. 40min
Crème pâtissière
15min
Crème caramel
3h
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Sucre vanillé
72 godz.
Pâte brisée sucrée
1h 50 min
Mousse aux fruits rouges
5h
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3h 40min