Cestino di uova strapazzate con coniglietto

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
12 pezzi

Składniki

  • 30 g di olio d'oliva e un po' di più per ungere
  • 250 g di farina e un po' di più per la lavorazione
  • 120 g di acqua
  • 1 ¼ cucchiaino di sale
  • 6 uova
  • 100 g di latte
  • ½ mazzetto di erba cipollina fresca in rotoli sottili
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • erba cipollina fresca in rotoli sottili, per cospargere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 138 kcal / 575 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 44 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...