Cestino di uova strapazzate con coniglietto

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
12 pezzi

Składniki

  • di olio d'oliva e un po' di più per ungere
    30 g
  • di farina e un po' di più per la lavorazione
    250 g
  • di acqua
    120 g
  • di sale
    1 ¼ cucchiaino
  • uova
    6
  • di latte
    100 g
  • di erba cipollina fresca in rotoli sottili
    ½ mazzetto
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • erba cipollina fresca in rotoli sottili, per cospargere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 138 kcal / 575 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 44 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...