Tortine tiepide al cioccolato con il Egg poacher

Tortine tiepide al cioccolato con il Egg poacher

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • di olio di semi di girasole per ungere
    1 cucchiaino
  • di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
    100 g
  • di cioccolato al latte a pezzi
    100 g
  • di burro a pezzi
    100 g
  • uova
    3
  • di zucchero
    60 g
  • di farina
    50 g
  • di acqua
    500 g
  • gelato alla vaniglia a piacere
  • frutti rossi misti, freschi a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 418.1 kcal / 1749.4 kJ
Białko 6.6 g
Tłuszcz 28.7 g
Węglowodany 34.1 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...