Ramen giapponese

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di pancia di maiale disossata con la pelle
    400 g
  • spicchi di aglio
    3
  • di salsa di soia
    60 g
  • di olio di sesamo
    20 g
  • di acqua
    2000 g
  • di noodles per ramen secchi
    300 g
  • di spinacini
    100 - 150 g
  • di brodo di pollo
    750 g
  • di aceto di riso
    1 cucchiaino
  • di radice di zenzero fresco (3 mm)
    2 fette
  • di paprica piccante
    ½ cucchiaino
  • uova
    2
  • fogli di alga nori (9 x 3,5 cm)
    12
  • di mais dolce in scatola
    4 cucchiai
  • cipollotti ad anelli sottili, per guarnire
    2
  • di semi di sesamo, tostati
    2 cucchiaini

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 1077 kcal / 4507 kJ
Białko 66 g
Tłuszcz 50 g
Węglowodany 88 g
Błonnik 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...