Urządzenia i Akcesoria
Polpettone al Varoma con cuore filante e contorno di verdure
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
di pane raffermo20 g
-
di menta fresca le foglioline2 rametti
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi100 g
-
di carne trita mista400 g
-
uova2
-
di sale5 g
-
di pepe nero macinato2 pizzichi
-
di pancetta a fette150 g
-
di mozzarella per pizza, a tocchetti100 g
-
di acqua500 g
-
di verdure miste a pezzi400 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
671.7 kcal /
2810.3 kJ
Białko
43.8 g
Tłuszcz
47.4 g
Węglowodany
18.5 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
19.3 g
Sód
1390.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Quotidiana
30 Przepisów
Włochy
Włochy