Polpettone al Varoma con cuore filante e contorno di verdure

5.0 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di pane raffermo
    20 g
  • di menta fresca le foglioline
    2 rametti
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    100 g
  • di carne trita mista
    400 g
  • uova
    2
  • di sale
    5 g
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di pancetta a fette
    150 g
  • di mozzarella per pizza, a tocchetti
    100 g
    100 g di formaggio, filante, a tocchetti
  • di acqua
    500 g
  • di verdure miste a pezzi
    400 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 671.7 kcal / 2810.3 kJ
Białko 43.8 g
Tłuszcz 47.4 g
Węglowodany 18.5 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 19.3 g
Sód 1390.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...