Polpettone al Varoma con cuore filante e contorno di verdure

4.9 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 20 g di pane raffermo
  • 2 rametti di menta fresca le foglioline
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 400 g di carne trita mista
  • 2 uova
  • 5 g di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 150 g di pancetta a fette
  • 100 g di mozzarella per pizza, a tocchetti
    100 g di formaggio, filante, a tocchetti
  • 500 g di acqua
  • 400 g di verdure miste a pezzi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 671.7 kcal / 2810.3 kJ
Białko 43.8 g
Tłuszcz 47.4 g
Węglowodany 18.5 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 19.3 g
Sód 1390.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...