宮保杏鮑菇肉片

宮保杏鮑菇肉片

5.0 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開
    30 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 20 克
  • 乾辣椒 剪成小段
    2 大匙
  • 花椒粒
    1 茶匙
  • 杏鮑菇 利用削皮刀刨成薄片
    250 克
  • ¼ 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 牛五花肉片 約10公分長
    250 克
  • 蠔油
    15 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 1534.8 mg
Białko 65.2 g
Kalorie 2414.2 kJ / 577 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 9.8 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 28.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...