Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開
- 5 克 蒜頭
- 20 克 油
- 2 大匙 乾辣椒 ,剪成小段
- 1 茶匙 花椒粒
- 250 克 杏鮑菇 ,利用削皮刀刨成薄片
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 醬油
- 250 克 牛五花肉片 ,約10公分長
- 15 克 蠔油
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 2414.2 kJ / 577 kcal
- Białko
- 65.2 g
- Węglowodany
- 28.5 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 9.8 g
- Sód
- 1534.8 mg