Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 粒 蒜頭
- 20 克 油
- 80 克 洋蔥, 切絲
- 100 克 紅蘿蔔, 切絲
- 100 克 空心菜, 切段,梗葉分開
- 1 根 新鮮紅辣椒, 切斜片
- 100 克 火鍋羊肉片
- 2 大匙 沙茶醬
- 1 大匙 醬油
- 1 茶匙 烏醋
- 300 克 油麵
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1243 kJ / 297 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 29.4 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Błonnik
- 2.1 g