Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭 ,切片
- 25 克 奶油
- 100 克 培根 ,切丁
- 30 克 清酒
- 200 克 鴻喜菇 ,切除根部,剝散
- 30 克 醬油
- 120 克 小松菜
- 700 克 水
- 5 克 鹽
- 250 克 乾義大利麵
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2322.3 kJ / 555.1 kcal
- Białko
- 19.1 g
- Węglowodany
- 68.5 g
- Tłuszcz
- 21.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 1443.7 mg