干貝冬瓜羹

干貝冬瓜羹

4.3 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 冬瓜 去皮、切塊(約3公分)
    600 克
  • 10 克
  • 高湯 (雞或魚高湯皆可)
    300 克
  • 200 克
  • 乾干貝 (約40克), 泡軟,剝絲備用
    10 粒
  • 枸杞 洗淨備用
    5 克
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 1.8 g
Kalorie 170 kJ / 40 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 8.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...