Urządzenia i Akcesoria
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Pickles
-
rice vinegar2 tbsp
-
sugar1 tbsp
-
green cabbage thinly sliced8 ½ oz
-
carrots (approx. 1), peeled and thinly grated5 oz
-
long red chili thinly sliced and deseeded, if preferred1
Korean Beef
-
aged grass fed sirloin steak beef, trimmed and thinly sliced10 oz
-
fresh red chilies cut into halves and deseeded if preferred2
-
fresh lemongrass cut into pieces (approx. 1½ in.)1
-
garlic cloves6
-
fresh ginger peeled, sliced1 ½ in.
-
water1 oz
-
light soy sauce1 tbsp
Rice
-
water35 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)7 oz
-
rice bran oil1 oz
-
baby romaine lettuce leaves, loose-leaf12
-
sesame oil to taste
-
soy sauce, light to taste
-
cilantro leaves only12 sprigs
-
long red chilies thinly sliced and deseeded, if preferred2
-
bean sprout, fresh3 oz
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
360 mg
Białko
23.8 g
Kalorie
1527.5 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
36.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Summer Bolognese Bowl
Brak ocen
Cacio e Pepe
30 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 godz. 15 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 godz. 20 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min