Espaguetis con tomate y champiñones

4.1 20 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 25 g de aceite de oliva
  • 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) desmenuzado
  • ½ - 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de ajo en polvo
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 pellizco de guindilla seca (opcjonalnie)
  • 100 g de dados de beicon (opcjonalnie)
  • 80 g de champiñones laminados en conserva (escurridos)
  • 300 g de tomate frito estilo casero
  • 550 g de agua
  • 300 g de espaguetis

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 803.2 mg
Białko 11.3 g
Kalorie 1493 kJ / 357 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 60.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...