Spaghetti cacio e pepe

Spaghetti cacio e pepe

4.2 98 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 400 g di farina di grano duro + q.b.
  • 4 uova
  • 5 g di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di pecorino Romano stagionato a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 cucchiaini rasi di pepe nero macinato
  • 50 g di burro a pezzettini congelati (vedere consiglio)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 797 kcal / 3335 kJ
Białko 37.7 g
Tłuszcz 38.1 g
Węglowodany 80.9 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...