Urządzenia i Akcesoria
Cremiger Feta Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Chili, frisch in Stücken½
-
Feta in Stücken (4 cm)400 g
-
Paprikapulver edelsüss1 TL
-
griechisches Joghurt100 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 EL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln50 g
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8.3 g
Kalorie
838.4 kJ /
200.4 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Rübeli Spiralensalat mit Apfel, Feta & Nüssen
20 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Veganes Mango-Kokos Softeis
10 min
Tofu mit Zucchetti-Karotten-Reis
2 godz.
Peperoni-Hummus
50 min
Cremiger Feta-Dip
5 min
Green Goddess Salad
20 min
Tom Kha Gai
45 min
Dattel-Nuss-Bällchen
20 min
Tzatziki
10 min
Guacamole
1 godz.
Veganer Peperoni-Cashew-Aufstrich auf getoastetem Brot
20 min