Frittata aus dem Egg poacher

Frittata aus dem Egg poacher

4.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    30 g
  • Gruyère in Stücken (3 cm)
    30 g
  • Kresse abgeschnitten
    20 g
  • Zwiebel halbiert
    40 g
  • Eier
    6
  • Butter zimmerwarm
    20 g
  • Sonnenblumenöl zum Einfetten
    1 TL
  • Schinkenwürfeli
    75 g
  • Wasser
    500 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 162.6 kcal / 680.4 kJ
Białko 11.6 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...