Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 30 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 20 g Kresse, abgeschnitten
- 40 g Zwiebel, halbiert
- 6 Eier
- 20 g Butter, zimmerwarm
- 1 TL Sonnenblumenöl zum Einfetten
- 75 g Schinkenwürfeli
- 500 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 680.4 kJ / 162.6 kcal
- Białko
- 11.6 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40min
Poulet-Stroganoff
50 Min
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30 Min
Gemüse-Kartoffel-Salat mit Poulet
1h 15min
Eier-Tatar
35min
Zitronen-Glace
12 Std. 30 Min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 Std.
Poulet-Curry-Salat
30 Min
Pistazien-Glace
10 Std. 35 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Thonmousse
5min
Ruck-Zuck Mocca-Mousse
5min