Urządzenia i Akcesoria
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
Soep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
-
uien in helften gesneden80 - 100 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie20 g
-
wortelen1 - 2
-
courgette1
-
water plus extra voor soep400 g
-
zout2 afgestreken theelepels
-
gemengde groenten (bijv. aardappels, courgette, wortelen prei), in stukken gesneden450 g
-
500 g kalkoenfilet, in reepjes gesneden (5 cm x 2 cm)kipfilet in reepjes gesneden (5 cm x 2 cm)500 g
-
1 eetlepel roomongezouten boter (opcjonalnie)20 g
-
water plus extra voor soep
Saus
-
50 g room, min. 30% vetcrème fraîche50 g
-
mosterd1 eetlepel
-
zout½ theelepel
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
verse peterselie alleen bladeren3 - 4 takjes
-
eierdooier (opcjonalnie)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
34 g
Kalorie
1973 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Lolly's met aardbeien
Brak ocen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Brak ocen
Driegangen maaltijd voor twee
1 godz. 15 min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 min
Eendenlever
33 godz.
Fruitnectar
10 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Brak ocen
Boerenbrood
2 godz.
Noedelsoep
35 min
Groentensoep
35 min