Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn

Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn

4.0 4 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
4 porties

Składniki

  • olijfolie
    20 g
  • rode uien in vier gesneden
    200 g
  • wortelen in schijfjes (0.5 cm)
    120 - 150 g
  • selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)
    50 - 70 g
  • rode wijn
    80 g
  • zout
    1 tl
  • gemalen peper
    ½ tl
  • varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)
    4
  • verse rozemarijn
    2 tl
  • water ongeveer, aan te passen indien nodig
    1300 g
  • vers geperst citroensap (½ citroen)
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 89 mg
Białko 33 g
Kalorie 2505 kJ / 598 kcal
Tłuszcz 48 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...