Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
4 porties
Składniki
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
89 mg
Białko
33 g
Kalorie
2505 kJ /
598 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide koken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Mini panettone
Brak ocen
Meringue spoken
12 godz. 25 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Vanilleroomijs
12 godz.
Rundergoulash met deegballetjes
1 godz. 30 min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Klassieke sabayon
15 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min