Losos v mandlové krustě s citrónovými tagliatelle a chřestem

3.7 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porce

Składniki

Losos v mandlové krustě
  • olivový olej na vymazání
  • 4 filety z lososa (cca 150 g každý)
    4 filety lososa, zmražené (cca 150 g každý)
  • 30 gramů citrónové šťávy
  • 20 gramů dijonské hořčice
  • 15 gramů medu
  • 2 stroužky česneku
  • ½ čajové lžičky soli
  • 20 gramů loupaných mandlí
  • 50 gramů toustového chleba na kousky
  • 5 gramů čerstvé petržele
Citrónové tagliatelle s chřestem
  • 1200 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený
  • 300 gramů těstovin, typu tagliatelle
  • 250 gramů zeleného chřestu na kousky (2 cm)
  • 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
  • ½ citrónu nastrouhaná kůra a vymačkaná šťáva
  • čerstvá petržel nasekaná, na ozdobu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porce

Sód 533.5 mg
Białko 43.3 g
Kalorie 3106.5 kJ / 742.5 kcal
Tłuszcz 38.4 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Węglowodany 55.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...