Reistopf mit Schweinefleisch

5.0 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 Portionen

Składniki

  • Olivenöl
    40 g
  • Schweineschulter, ohne Knochen in Stücken (2-3 cm)
    200 - 250 g
  • Weißwein
    60 g
  • Zwiebeln in Stücken (2-3 cm)
    75 g
  • rote Paprika in Stücken (2-3 cm)
    40 g
  • grüne Paprika in Stücken (2-3 cm)
    40 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Paprika edelsüß
    ½ - 1 geh. TL
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Risottoreis
    150 g
  • Wasser
    350 g
  • Salz
    1 TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 771 kcal / 3227 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 67 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 1265 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...