Urządzenia i Akcesoria
Peras em vinho tinto slow cooking
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 doses
Składniki
-
vinho tinto750 g
-
100 g águavinho do Porto100 g
-
água250 g
-
açúcar350 g
-
paus de canela2
-
anis estrelado2
-
raspa de laranja2 tiras de
-
peras (180 g cada unid. aprox.), descascadas4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
17.7 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
2731.8 kJ /
652.9 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
126 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesecakes de manga
4 godz.
Bolo com pera bêbeda
26 godz. 30 min
Mexilhões à marinheiro
25 min
Canja de pombo
1 godz.
Sopa de cogumelos ostra vegan
40 min
Xarém do caldo da caldeirada
30 min
Soufflés de camarão
35 min
Guacamole picante de ervilhas
20 min
Mistura de especiarias para bolos e biscoitos
5 min
Pães recheados com chili de vegetais
1 godz. 40 min
Chutney de cebola e amora
6 godz. 50 min
Lasanha com massa fresca de espinafres
3 godz.