Piza  com queijo brie, presunto e doce de figo

Piza com queijo brie, presunto e doce de figo

4.7 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
6 doses

Składniki

Massa
  • água
    465 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • açúcar amarelo
    1 c. chá de
  • farinha de mistura de cereais
    350 g
  • azeite mais q.b. p/ untar e temperar
    1 c. sopa de
  • sal mais q.b. p/ temperar
    1 c. chá de
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    20 g
  • tomate triturado
    200 g
  • Orégãos q.b. p/ temperar
  • queijo Brie cortado em fatias
    250 g
  • presunto serrano cortado em fatias
    80 g
  • doce de figo
    50 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 437.7 kcal / 1831.2 kJ
Białko 19.3 g
Tłuszcz 15.7 g
Węglowodany 54.3 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 636.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...