Wersje kompatybilne
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bundt
- 110 g unsalted butter, cut into pieces
- gluten free flour, to dust
- 2 eggs
- 140 g caster sugar
- 10 g grapeseed oil
- 100 g gluten free cornflour
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch salt
- ½ tsp gluten free baking powder
Lemon glaze
- 75 g pure icing sugar
- 10 g lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1608.5 kJ / 384.4 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 51.9 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.2 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 56.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Yellow chicken curry with rice
1h
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM6)
Brak ocen
Pastrami
22h 30min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Grace's family biscuits
45 min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min
Browned lamb mince
20 min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Thirty second whole orange cake
1h 15min