Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
TM6 TM5 TM31

Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze

4.8 (6 ocen)

Składniki

Bundt

  • 110 g unsalted butter, cut into pieces
  • gluten free flour, to dust
  • 2 eggs
  • 140 g caster sugar
  • 10 g grapeseed oil
  • 100 g gluten free cornflour
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 pinch salt
  • ½ tsp gluten free baking powder

Lemon glaze

  • 75 g pure icing sugar
  • 10 g lemon juice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1608.5 kJ / 384.4 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
51.9 g
Tłuszcz
18.8 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Błonnik
1.5 g
Sód
56.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy