Urządzenia i Akcesoria
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
gluten free flour to dust
-
eggs2
-
caster sugar140 g
-
grapeseed oil10 g
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder½ tsp
Lemon glaze
-
pure icing sugar75 g
-
lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
56.4 mg
Białko
4 g
Kalorie
1608.5 kJ /
384.4 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
51.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Polish Christmas cake
99 godz. 30 min
Lemon Mascarpone Stuffed Dates
1 godz.
Fudgy chocolate cake
50 min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 godz. 10 min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 godz.
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Brak ocen
Banana bread
1 godz. 40 min
Hazelnut banana bread
1 godz. 15 min
Waffle cones
35 min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min