Wersje kompatybilne
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bundt
- 110 g unsalted butter, cut into pieces
- gluten free flour, to dust
- 2 eggs
- 140 g caster sugar
- 10 g grapeseed oil
- 100 g gluten free cornflour
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch salt
- ½ tsp gluten free baking powder
Lemon glaze
- 75 g pure icing sugar
- 10 g lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1608.5 kJ / 384.4 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 51.9 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.2 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 56.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 godz. 40 min
Irish Shortbread
1j
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 Std. 30 Min
Spooky shortbread fingers
1 godz. 50 min
Mini chocolate bundts
45min
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
Baklava cheesecake
25 Std. 45 Min
Chocolate miso eclairs
1 godz. 45 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Vanilla Cupcakes
1 Std. 10 Min
Paris–Brest with praline cream
26sa