Urządzenia i Akcesoria
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
gluten free flour to dust
-
eggs2
-
caster sugar140 g
-
grapeseed oil10 g
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder½ tsp
Lemon glaze
-
pure icing sugar75 g
-
lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
56.4 mg
Białko
4 g
Kalorie
1608.5 kJ /
384.4 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
51.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min
Tempered chocolate
40 min
Custard horns
1 godz. 45 min
Christmas Cake (Diabetes)
2 godz. 45 min
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1 godz. 5 min
Fruit Cake
4 godz. 10 min
Frangipane and apricot muffins
35 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min
Chocolate Basque cheesecake
2 godz.
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min
Cream cheese frosting
5 min