猪肉葱香花卷

猪肉葱香花卷

4.8 5 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
16 个

Składniki

  • 740 克
  • 干酵母粉
    5 克
  • 白砂糖
    10 克
  • 5 克
  • 中筋面粉
    500 克
  • 1 小撮
  • 猪肉肉糜
    300 克
  • 切葱花
    50 克
  • 约½茶匙
    3 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 料酒
    10 克
  • 面粉 防粘用
    适量

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 122.7 mg
Białko 6.6 g
Kalorie 716.1 kJ / 171.1 kcal
Tłuszcz 4.6 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 24.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...