Urządzenia i Akcesoria
猪肉葱香花卷
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
16 个
Składniki
-
水740 克
-
干酵母粉5 克
-
白砂糖10 克
-
油5 克
-
中筋面粉500 克
-
盐1 小撮
-
猪肉肉糜300 克
-
葱 切葱花50 克
-
盐 约½茶匙3 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
料酒10 克
-
面粉 防粘用适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
122.7 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
716.1 kJ /
171.1 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年度热门食谱精选 2024
25 Przepisów
Chiny
Chiny