Urządzenia i Akcesoria
燕麦椰子饼干
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
30 片
Składniki
-
糖粉30 克
-
无盐黄油 室温软化,切块120 克
-
鸡蛋(约53-63克)4 颗
-
细黑糖120 克
-
盐¼ 茶匙
-
椰蓉100 克
-
核桃仁 (opcjonalnie)60 克
-
燕麦片100 克
-
低筋面粉200 克
-
黑巧克力豆 (水滴型)80 克
-
葡萄干100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Białko
2.9 g
Kalorie
647.3 kJ /
154.9 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
17.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子也能当大厨
16 Przepisów
Chiny
Chiny