Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- water, to fill bowl halfway
- 8 oz turnips, peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 6 oz rainbow carrots, large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
- 8 oz golden beets, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 8 oz red beets, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 6 oz sweet potatoes, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 8 oz Yukon gold potatoes, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 3 garlic cloves
- 2 oz shallot, halved
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 991 kJ / 236.9 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 25.4 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 386.3 mg