Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 克 橄榄油
- 4 瓣 蒜头
- 500 克 牛腩块 ,切约2厘米块
- 60 克 葱
- 60 克 酱油膏
- 20 克 麻油
- 20 克 红糖
- ½ 茶匙 红辣椒片
- 1 茶匙 干姜粉
- 2 汤匙 韩式辣椒酱
- 125 克 梨 ,去皮,切约2厘米块
- 适量 新鲜欧芹 ,切碎,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1984 kJ / 474 kcal
- Białko
- 27.8 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 33.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 1213.1 mg