Urządzenia i Akcesoria
香梨炒牛肉
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
橄榄油40 克
-
蒜头4 瓣
-
牛腩块 切约2厘米块500 克
-
葱60 克
-
酱油膏60 克
-
麻油20 克
-
红糖20 克
-
红辣椒片½ 茶匙
-
干姜粉1 茶匙
-
韩式辣椒酱2 汤匙
-
梨 去皮,切约2厘米块125 克
-
新鲜欧芹 切碎,装饰用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1213.1 mg
Białko
27.8 g
Kalorie
1984 kJ /
474 kcal
Tłuszcz
33.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
甜辣滋味
5 Przepisów
Chiny
Chiny