香梨炒牛肉

香梨炒牛肉

5.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 橄榄油
    40 克
  • 蒜头
    4 瓣
  • 牛腩块 切约2厘米块
    500 克
  • 60 克
  • 酱油膏
    60 克
  • 麻油
    20 克
  • 红糖
    20 克
  • 红辣椒片
    ½ 茶匙
  • 干姜粉
    1 茶匙
  • 韩式辣椒酱
    2 汤匙
  • 去皮,切约2厘米块
    125 克
  • 新鲜欧芹 切碎,装饰用
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1213.1 mg
Białko 27.8 g
Kalorie 1984 kJ / 474 kcal
Tłuszcz 33.5 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Węglowodany 14.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...