Urządzenia i Akcesoria
法式番茄冷汤
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 人份
Składniki
-
番茄 切块650 克
-
青椒 切块80 克
-
红甜椒 切块100 克
-
盐5 克
-
塔巴斯科辣椒酱(tabasco) 约½茶匙2 - 3 克
-
番茄汁200 克
-
特级初榨橄榄油15 克
-
法式长棍面包 切成约10片1 根
-
油适量
-
新鲜的虾 选择河虾。15 - 20 个
-
青椒 切约0.25x0.25厘米丁20 克
-
红甜椒 切约0.25x0.25厘米丁20 克
-
黄甜椒 切约0.25x0.25厘米丁20 克
-
黄瓜 切约0.25x0.25厘米丁40 克
-
特级初榨橄榄油适量
-
盐1 小撮
-
柠檬皮屑½ 个
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17.3 g
Kalorie
1244 kJ /
297.3 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
40.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
在家做法餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
排骨炖酸菜
40min
卤煮火烧
2h 10min
酸菜鸭血炖豆腐
35min
羊肉片汤
40min
面疙瘩汤
30min
萝卜炖牛肉
2h 25min
东北乱炖
50min
炒肝
1h 35min
白菜豆腐汤
35min
牛肉饺子汤
Ninguna valoración
火腿鸡豆花
Ninguna valoración
番茄豆腐鳕鱼
Ninguna valoración