Urządzenia i Akcesoria
酸菜肉糜炒芥菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
猪肉肉糜150 克
-
芥菜 切小段180 克
-
四川酸菜 切小段120 克
-
生抽10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
317.7 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
609.3 kJ /
145.6 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快手家常菜
5 Przepisów
Chiny
Chiny