酸菜肉糜炒芥菜

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 猪肉肉糜
    150 克
  • 芥菜 切小段
    180 克
  • 四川酸菜 切小段
    120 克
  • 生抽
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 317.7 mg
Białko 8.2 g
Kalorie 609.3 kJ / 145.6 kcal
Tłuszcz 11.4 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...