贵州酸汤火锅汤料

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 蒜头
    50 克
  • 大葱
    20 克
  • 姜片
    10 克
  • 菜籽油
    30 克
  • 番茄 切小块
    250 克
  • 红酸汤汁
    200 克
  • 800 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 30.7 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 809.4 kJ / 193.5 kcal
Tłuszcz 15.4 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 13.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie