青蟹番茄土豆羹

青蟹番茄土豆羹

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 青蟹 一切二,去除腮,约200克
    1 - 2 只
  • 土豆 去皮切块
    200 克
  • 600 克
  • 番茄 去皮切块
    150 克
  • 约1茶匙
    5 克
  • 淀粉 加两茶匙水勾兑成水淀粉
    1 茶匙
  • 切葱花,装饰用
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.7 g
Kalorie 396 kJ / 94 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 12.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...