Urządzenia i Akcesoria
青蟹番茄土豆羹
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
青蟹 一切二,去除腮,约200克1 - 2 只
-
土豆 去皮切块200 克
-
水600 克
-
番茄 去皮切块150 克
-
盐 约1茶匙5 克
-
淀粉 加两茶匙水勾兑成水淀粉1 茶匙
-
葱 切葱花,装饰用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.7 g
Kalorie
396 kJ /
94 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一日三餐
21 Przepisów
Chiny
Chiny