Urządzenia i Akcesoria
Cold Red Curry Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchini (approx. 1-2), ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width12 oz
-
red bell peppers deseeded, cut into pieces14 oz
-
tomatoes cut into pieces7 oz
-
fresh red chili (opcjonalnie) deseeded, roughly chopped1
-
yellow onion halved3 oz
-
fresh ginger thinly sliced½ - 1 oz
-
fresh lemongrass without hard leaves, cut into pieces1 stalk
-
garlic cloves2
-
1 ½ oz yellow curry pastered curry paste1 ½ oz
-
freshly squeezed lime juice1 ½ tbsp
-
canned coconut milk plus extra to drizzle14 oz
-
sesame oil1 ½ tbsp
-
rice vinegar1 oz
-
soy sauce1 oz
-
brown sugar1 oz
-
ground white pepper2 - 3 pinches
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
roasted peanut, salted to garnish
-
lime sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
475.7 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
1528.1 kJ /
365.2 kcal
Tłuszcz
20.1 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta Primavera
35 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
2 godz. 30 min
Cold Red Curry Soup
Brak ocen
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Citrus Margarita
10 min
Steamed Pineapple Coconut Cake
1 godz. 45 min
Pea Pesto with Ricotta
10 min
Pinot Noir Poached Pears
2 godz.
Arugula and Strawberry Smoothie
5 min
Allergen Free Granola
30 min