Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de fraises fraîches
- 150 g de tomates cerise
- 80 g de sucre de canne
- 80 g d'eau
- le jus d'un citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 327 kJ / 77.2 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 10.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse au chocolat et à la framboise
10min
Galette des rois chocolat et café
2h 45min
Côtelettes d'agneau à la crème
3h
Gratin de poisson et pommes de terre (TM6)
1sa 10 dk
Brunch français
1 Std. 30 Min
Viande de bison hachée
35min
Pâtes à la sauce crémeuse sans lactose
30min
Cake à la vanille, compotée à la banane et caramel
2 Std.
Soupe de raviolis wonton au poulet
2h 5min
Tire d'érable sur glace pilée (Tire d'érable sur "neige")
30min
Tajine d'agneau sucré (m'rozia)
3sa 15 dk
Roulé de crêpe au chocolat (FR)
30min