Urządzenia i Akcesoria
Sichuan Chili Oil
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
3 jars
Składniki
-
dried bird's eye chilies (see Tip)1 ½ oz
-
dried chilies any kind (and any level of heat)1 ½ oz
-
canola oil9 oz
-
star anise4
-
cinnamon sticks3
-
Chinese "cao guo" cardamom3
-
dried bay leaves4
-
toasted white sesame seeds2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
4 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
3263.7 kJ /
780 kcal
Tłuszcz
85.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Brak ocen
Pizza Diavola
Brak ocen
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 godz. 30 min
Hamantaschen
1 godz. 55 min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 godz. 5 min
Macadamia Pesto
10 min
Lemon Peel Pound Cake
1 godz. 50 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Tahini dip (tarator)
5 min
Kingfish pie
2 godz.
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3 godz.