Urządzenia i Akcesoria
Sichuan Chili Oil
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
3 jars
Składniki
-
dried bird's eye chilies (see Tip)1 ½ oz
-
dried chilies any kind (and any level of heat)1 ½ oz
-
canola oil9 oz
-
star anise4
-
cinnamon sticks3
-
Chinese "cao guo" cardamom3
-
dried bay leaves4
-
toasted white sesame seeds2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
4 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
3263.7 kJ /
780 kcal
Tłuszcz
85.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 10 min
Sayur Asem
Brak ocen
Flower Pot Egg Pudding
3 godz. 15 min
Steamed Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Sugar and Spice Blend
5 min
Honey Sesame Snaps
2 godz.
Mango pudding (Brendan Pang)
2 godz. 15 min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2 godz. 55 min
Boosted Matcha Smoothie
5 min
Café Au Lait (Caffè Latte)
30 min