Urządzenia i Akcesoria
Arrabbiata Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
fresh tomatoes peeled and halved, seeds removed (approx. 8 med. tomatoes)28 oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions in pieces2 oz
-
red chili pepper, sweet de-seeded1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
5 oz pork belly, diced (¼ in.)pancetta diced (¼ in.)5 oz
-
salt to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
268.1 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
531.7 kJ /
127.1 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beet Vinaigrette
15 min
Arrabbiata sauce
20 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Grilled Pineapple Salsa
20 min
Champagne Jellies
2 godz. 30 min
Fajita Seasoning
5 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Persian Chicken and Rice
1 godz. 35 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Tomato Basil Soup
40 min