Urządzenia i Akcesoria
Salsa Brava
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions4 oz
-
garlic clove1
-
ground paprika1 tbsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
salt½ tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
vegetable stock8 oz
-
sherry vinegar2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
206.3 mg
Białko
1 g
Kalorie
307.2 kJ /
73.4 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Pinot Noir Poached Pears
2 godz.
Pico De Gallo
15 min
Salmorejo
10 min
Gluten Free Dinner Rolls
1 godz. 55 min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 godz. 10 min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min