Urządzenia i Akcesoria
Skirt Steak Spiralized Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
zucchini ends trimmed85 g
-
yellow summer squash ends trimmed60 g
-
carrots peeled140 g
-
extra virgin olive oil divided45 g
-
garlic cloves thinly sliced3
-
ginger, fresh peeled, thinly sliced5 cm
-
shiitake mushroom, fresh thinly sliced115 g
-
Chinese five-spice powder plus extra to season veggies, to taste1 tbsp
-
green onions trimmed, cut on bias4
-
salt to taste1 tsp
-
beef skirt thinly sliced (0.5 cm/¼ in.)230 g
-
hoisin sauce60 g
-
sesame oil2 tsp
-
baby spinach, fresh140 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
647.8 mg
Białko
30 g
Kalorie
2712.9 kJ /
648.4 kcal
Tłuszcz
43.7 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
36.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 min
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45 min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Montreal Steak Seasonning Blend
5 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48 godz. 20 min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min