Burger de bœuf et champignons au four

Burger de bœuf et champignons au four

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion

Składniki

  • 225 g de champignons shiitaké frais coupées en deux
  • 60 g de champignons portobello frais coupées en deux
  • 115 g de pleurotes frais
  • 60 g de champignons bruns frais coupées en deux
  • 450 g de viande de bœuf hachée cassé en morceaux
  • 60 g chapelure
  • 30 g d'assaisonnement au soya liquide, type Bragg
  • 1 c. à thé de poivre noir fraîchement moulu
  • 2 œufs de gros calibre
  • 2 c. à thé de sauce Worcestershire
  • 4 tranche cheddar
  • 4 pains à burger grillé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 777.9 kcal / 3254.6 kJ
Białko 44.7 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 58.9 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 16.2 g
Sód 1285 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...