Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide (type Fleurette)
- 100 g de mascarpone, très froid
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 6631.2 kJ / 1584.9 kcal
- Białko
- 12.2 g
- Węglowodany
- 63.1 g
- Tłuszcz
- 145.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 88.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 480 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burger scandinave
4 Std. 10 Min
Tarte à la crème aux bananes avec croûte en gaufrette
1h 35min
Gaufres roses aux fruits
30min
Sauce hollandaise
15 Min
Filet de truite vapeur et purée de brocoli
40min
Beignets hollandais (Oliebollen)
1 Std. 45 Min
Confiture fraise et sureau
9h 15min
Pancake cœur coulant chocolat
30min
Crêpes mille trous au maïs
1h 20min
Sauce fromagère
30min
Saumon sauce hollandaise, riz et asperges
45min
Purée de pomme de terre et merguez
55 Min