Urządzenia i Akcesoria
Crème fouettée mascarpone
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
50 g de sucre en poudre
-
300 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide (type Fleurette)
-
1 gousse de vanille (les graines seulement)
-
100 g de mascarpone très froid
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
480 mg
Białko
12.2 g
Kalorie
6631.2 kJ /
1584.9 kcal
Tłuszcz
145.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
88.3 g
Węglowodany
63.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basiques - Pâtisserie
9 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crêpes mille trous - Baghrir
25 min
Layer cake chocolat et caramel au beurre salé
2 godz. 40 min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 godz.
Crème au beurre à la meringue suisse
50 min
Chantilly
5 min
Pâte à crêpe vanillée
1 godz. 40 min
Pain semoule
2 godz.
Virgin mojito aux fruits rouges
5 min
Gâteau qui pleure
2 godz. 40 min
Purée mousseline
40 min
Sauce au poivre
25 min
Sfenj - Donuts
2 godz. 45 min