Urządzenia i Akcesoria
Beignets en 3 ingrédients
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
500 g d'huile de tournesol
-
375 g de yaourt
-
250 g de farine
-
1 c. à café bombée de levure chimique (1/2 sachet)
-
sucre en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
120.8 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
5737.2 kJ /
1371.2 kcal
Tłuszcz
127.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
17.7 g
Węglowodany
50.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simple & Rapide
14 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crêpes mille trous - Baghrir
25 min
Chebakias (gâteaux frits au miel)
2 godz.
Makrouts (biscuits de semoule aux dattes)
1 godz. 15 min
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13 godz. 10 min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 godz.
Crêpes aux mille trous
1 godz. 10 min
Pain semoule
2 godz.
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 min
Muffins à la pâte à tartiner
30 min
Beignets orientaux
1 godz. 30 min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 godz. 30 min
Sfenj - Donuts
2 godz. 45 min