Urządzenia i Akcesoria
油泼辣子
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 罐
Składniki
-
菜籽油500 克
-
姜 切片30 克
-
蒜头4 颗
-
葱 切段25 克
-
洋葱 切块100 克
-
香菜 切段30 克
-
干辣椒100 克
-
八角1 颗.
-
花椒3 - 4 克
-
茴香籽3 克
-
干月桂叶1 片
-
熟花生40 克
-
盐10 克
-
白芝麻 烤熟的50 克
-
白砂糖5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Sód
3948.4 mg
Białko
38.6 g
Kalorie
22904.5 kJ /
5474.3 kcal
Tłuszcz
568.4 g
Błonnik
53.5 g
Tłuszcz nasycony
46.8 g
Węglowodany
120.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中式基础酱料
5 Przepisów
Chiny
Chiny