Urządzenia i Akcesoria
炒牛肉条
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 完整食谱
Składniki
-
油20 克
-
蒜头1 瓣
-
牛里脊 切粗条 (约1×4厘米),用厨房用纸将表面擦干250 克
-
盐 (opcjonalnie)1 - 2 小撮
-
黑胡椒粉 (opcjonalnie)1 - 2 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
569.7 mg
Białko
51.2 g
Kalorie
1886.6 kJ /
449.2 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
高温基础专辑
17 Przepisów
Chiny
Chiny