炒牛肉条

炒牛肉条

3.4 5 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 完整食谱

Składniki

  • 20 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 牛里脊 切粗条 (约1×4厘米),用厨房用纸将表面擦干
    250 克
  • 盐 (opcjonalnie)
    1 - 2 小撮
  • 黑胡椒粉 (opcjonalnie)
    1 - 2 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食谱

Sód 569.7 mg
Białko 51.2 g
Kalorie 1886.6 kJ / 449.2 kcal
Tłuszcz 27.1 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...