Urządzenia i Akcesoria
Rye Kaiser rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz. 30 min
8 pieces
Składniki
Poolish
-
water100 g
-
dried instant yeast1 pinch
-
baker's flour70 g
-
rye flour30 g
Dough
-
water200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust300 g
-
rye flour100 g
-
unsalted butter20 g
-
sea salt2 tsp
-
barley malt powder (see Tip)3 tsp
-
molasses2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk to brush
-
caraway seeds to sprinkle (optional)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
476.2 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
1053.8 kJ /
251.9 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
47.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min
Sambal Kangkung
10 min
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
Brak ocen
Pistachio cream madeleines
24 godz. 35 min
French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Basic kimchi
144 godz. 20 min
Pistachio cream
15 min
Peach Hand Pies
1 godz. 50 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min