Urządzenia i Akcesoria
Cheese and bacon scones
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
10 pieces
Składniki
-
brown onion cut into wedges (1 cm)½
-
bacon cut into pieces200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
plain flour or gluten free flour, plus extra to dust450 g
-
baking powder3 tsp
-
sea salt½ tsp
-
unsalted butter cold, cut into pieces120 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)140 g
-
fresh chives cut into lengths (3 cm)10 sprigs
-
milk plus extra to glaze250 g
-
butter to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
440.8 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
1787 kJ /
427.1 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Ginger fluff
50 min
Boston Bun
2 godz. 45 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
Traditional sausage rolls
50 min
Vegemite® and cheese scrolls
1 godz. 35 min
Better banana cake
45 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min