Steaks grillés avec sauce au poivre rouge

Steaks grillés avec sauce au poivre rouge

4.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portion

Składniki

  • 4 poivrons rouges en quartiers, sans le pédoncule ni les graines
  • 2 oignons tranché en rondelles (¼ in.)
  • 2 gousses d'ail
  • d'huile d'olive pour arroser et frotter
  • 910 g bavette de bœuf
  • ¼ c. à thé de poivre noir moulu
  • ½ c. à thé de sel
Sauce au poivre rouge
  • 115 g d'huile d'olive
  • ½ c. à thé de sel selon le goût
  • ¼ c. à thé poivre noir moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 461 mg
Białko 35 g
Kalorie 1900 kJ / 454 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...