Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 poivrons rouges en quartiers, sans le pédoncule ni les graines
- 2 oignons tranché en rondelles (¼ in.)
- 2 gousses d'ail
- d'huile d'olive pour arroser et frotter
- 910 g bavette de bœuf
- ¼ c. à thé de poivre noir moulu
- ½ c. à thé de sel
Sauce au poivre rouge
- 115 g d'huile d'olive
- ½ c. à thé de sel selon le goût
- ¼ c. à thé poivre noir moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1900 kJ / 454 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 461 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petits pains mollets
2h 15min
Tacos de poisson
45min
Pain banique
Keine Bewertungen
Beurre de culture
12h 15min
Salsa de piments habanero
10min
Raviolis de kabocha dans un bouillon dashi (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Sauce aux arachides
10min
Poulet frit et maïs doux façon sud
55min
Petits pain sans gluten
1h 55min
Pain aux bananes sans gluten
1h
Macaronis crémeux au fromage
30min
Salsa à la mexicaine
1h 25min